søndag den 4. januar 2015

Houston Museum of Natural Science

Dagen efter tog jeg med Emily hen på Houston Museum of Natural Science, hvilket var super spændende! Vi kunne komme gratis ind fordi hendes familie har et medlemsskab, så det var bare fedt! Vi valgte også at betale 3 dollars hver, for så kunne vi også komme ind i sommerfugle grotten. Det er nærmest en kæmpe kuppel, hvor der er en masse virkelig smukke og farverige sommerfugle. Vi blev derinde i næsten en time, fordi det var så flot derinde, og så fik vi også taget en hel masse billeder!
Da  vi var ikke gad være derinde mere, gik vi ned for at se nogle af alle de  mange andre udstillinger. Vi havde ikke tid nok til at se det hele, da det var så kæmpe stort. Vi valgte at se dinosaur udstillingen, gemstenene og så tilbragte vi hen hel del tid i gavebutikken.
Efter at vi havde tilbragt omkring en time i gavebutikken kom Emily's  mor og hentede os. Vi tog direkte hen til nogle af deres venner for at spise, hvilket var meget hyggeligt, men også en lille smule akavet hvis jeg skal være helt ærlig...







Ingen kommentarer:

Send en kommentar